Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς - Αίτηση συμμετοχής στον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2020

Α. Στοιχεία Υποψηφίου
Σε περίπτωση υποβολής πρότασης από ομάδα υποψηφίων, ο ΚΑΘΕ υποψήφιος θα συμπληρώσει ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ φόρμα αίτησης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τίτλος της εργασίας να είναι ο ίδιος σε όλες τις αιτήσεις της ομάδας.
Οδός, αριθμός, πόλη, Τ.Κ.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει τα 21 έτη έως και την 30ή Σεπτεμβρίου 2020 αλλά να έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη την πρώτη ημέρα του ίδιου μήνα.
B. Στοιχεία Εργασίας
Σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία των υποψηφίων για τον Εθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2020 θα τα διαχειριστεί η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του ΥΠΑΙΘ και το Αυτοτελές Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς έως την ανακοίνωση των βραβείων του Εθνικού Διαγωνισμού Νέων Επιστημόνων 2020 για τη διαδικασία επιλογής των μελών της Εθνικής Αποστολής στον 32ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων, δε θα δοθούν σε κανένα άλλον ιδιώτη, δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και μετά θα διαγραφούν και θα καταστραφούν. Τα στοιχεία, μόνο, των βραβευθέντων και επιλεχθέντων για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Βουλγαρίας που είναι η διοργανώτρια χώρα για τον 32ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων.
CAPTCHA
Δεν είμαι ρομπότ | I am not a robot | Je ne suis pas robot.
11 + 8 =
Enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.